tirsdag den 24. april 2012

kragens kringlede blogkoncept


J          Jeg blogger når jeg har lyst og når jeg har noget på hjerte. Det er slet ikke sikkert, ånden er over mig hver dag, selv om det kan betyde at min utålmodige læserskare må vente………..… - og vente.


J          Hvad jeg skriver er udtryk for min helt personlige holdning, den der føles rigtig for mig. Jeg er ikke ude på at pådutte nogen min mening om noget som helst, synes tværtimod at forskellige synsvinkler ofte gør et emne mere spændende.


J          - Men jeg forpligter mig på ingen måde til altid at have en holdning til alting.


J          Jeg skriver kun, hvad jeg tør lade min gamle mor læse. Og hvad jeg tør få ”i hovedet” igen, af både venner og uvenner. Ingen hemmeligheder, unævnelige intimiteter, ondskabsfuldheder eller gode sladderhistorier herfra. Sorry!


J          Opskrifter, vejledninger. historier og inspirationer, som ikke er mine egne, er forsynet med kildeangivelse.


J          Jeg gider ikke award’s, reklamegaver, give-aways og den slags. Jeg vil selv bestemme hvad jeg skriver, hvorfor og hvornår.


J          Det mellemste af mine tre børn er handicappet (mongol). Et faktum, der har præget mig og mit liv på godt og ondt siden hans fødsel i 1986. Men ikke længere det, der fylder mest i mit liv. Jeg har ingen berøringsangst overfor emnet, men har heller ingen planer om at skrive en hel masse om det (ud over når jeg hidser mig op over vores tiltagende tendens til at ville gøre alle børn til perfekte projekter bl.a. ved fostersortering).


J          Jeg vil mægtig gerne have kommentarer, og bestræber mig på at besvare dem. Det er spændende med hele verdens respons!


2 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er klogt at have en plan for sit bloggeri! Awards er heller ikke mig!Spændende at se dine punkter! Jeg skriver mest for min egen skyld og for at have et sted at lægge mine billeder (min store hobby). Skulle nogen have lyst til at kigge med, er det kun dejligt. Og så er det sjovt at kunne kigge tilbage og se, hvad man har oplevet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er vist ikke ene om at nyde dine meget smukke billeder.
   Godt, du har brug for et sted at lægge dem!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...