søndag den 20. juli 2014

Pralerøv? Ikke her!


Men hvis praleri nu lå til mig ville denne nyindkøbte 20 år gamle spand nok medføre et vist potentiale.


Her i huset får/køber vi ikke ny biler. 
Manden er mekaniker og meget økonomibevidst, så vi erstatter som regel en gammel bil med en anden gammel bil.

Og det har vi så gjort i dag. 
Kontant, selvfølgelig. Det er en af hans grundregler, aldrig at tage lån til en bil.Jeg er ligeglad, bare bilen er hul, har hjul og kan køre. Det kan den her, og den kan overhale! Benzinforbruget kender vi endnu ikke, men der er nok en grund til at den er forsynet med en >70 tank til de dyre dråber :-( ....


10 kommentarer:

 1. Tillykke med den 'nye' bil :-)
  Det er dejligt med en mand, der selv kan noget med biler!

  SvarSlet
  Svar
  1. Min Finn er dejlig!
   Sommetider, i vores tidligere tilværelse som udearbejdende, har jeg af og til omtrent nedkaldt gloende kul på mit syndige hovede, fordi jeg har haft understået mig i at sende en bil på værksted (sjovt nok skete det kun i hans ude-perioder), fordi han ikke altid nåede at følge med som reparatør.
   Men nu ;-)

   Slet
 2. Tillykke med den nye gamle dyt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.
   Jeg vil viderebringe din hilsen, for den bliver vist ikke rigtig min bil. Han føler sig vist ikke helt tryg ved at slippe mig løs med en 2.6 motor. Mig ikke forstå....
   Så jeg fortsætter i dieseltrækkeren.

   Slet
 3. Tillykke med bilen - dem der kan reparere selv kan købe de gode brugte biler og nyde dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis han så bare holdt sig til de gode brugte (det har han nu vidst gjort denne gang). Nogle gange har de været lidt for godt brugte.

   Slet
 4. Til lykke med den, men kør nu pænt. Det er som om de der 4 ringe opfordrer til egoist-kørsel. Vi har i hvert fald lagt mærke til, at omkring 70% af de tilfælde, hvor vi observerer elendig kørsel, er det en Audi. De resterende er næsten altid BMWer.
  En mekanikermand er en gave!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, det var en grim statistik at blive deltager i.
   Her i huset er det vist mig, der er mest fartgal. Han er så focuseret på benzinforbruget at han næsten ikke tør røre speederen...

   Slet
 5. Dejligt med en i huset der kan noget med biler. Vi kører også i gamle biler; de er i perioder forbandet dyrt i mekanikerregninger men det er hundesvært at vurderer hvornår det er tid at skifte dem ud!!
  Tillykke med bilen - håber I får mange gode år sammen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi føler os ret sikre på at vi kører billigere end så mange andre. Tænk på alle de penge vi sparer i månedlige afdrag, der er da lidt til både benzin og reparation.
   Det er ikke sikkert, vi får så mange år sammen med den. Vi havde egentlig planer om at købe en mere økonomisk familiebil (med plads til børnebørn!), men den her var til en fornuftig pris, fordi den snart skal til syn.
   Efter det skal den nok sælges, når vi finder den helt rigtige økonomiracer.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...