søndag den 22. september 2013

Møgkøter billigt til salg :-(


Min ellers rimeligt søde hund har gjort det helt utænkelige - han har fældet den allerflotteste af mine solsikker!

Opskrift: Man tager en hund i snor, lader den gå 1-2 to gange omkring solsikken, og så lader man naboens bil køre forbi.
Biler skal trues, skræmmes og hjulene helst ædes, synes dyret. Og således endte den flotteste, kraftigste og mest fantastiske solsikke sine dage, lige før udspring.

ÆV!

Den er trukket op med lidt rod, så jeg har (selvfølgelig) plantet den igen. Tvivler dog selv stærkt på at netop det projekt kan lykkes.

Elendige uldbunke af en dummeste hund.



Er udover det lidt nede fordi min elskede er sendt på "langfart" med sin ikke hurtige skude. De skal pludselig til England, og det kommer til at gå ud over hans ellers forventede hjemkomst på tirsdag.
Han kommer allertidligst hjem onsdag SENT, nok snarere torsdag.

Ligesom dengang for 1½ år siden, hvor vi havde inviteret mange mennesker til min 60 års fødselsdag den første lørdag han var hjemme.

Godt, vi snart er færdige med den slags arbejdsliv.

Jeg savner ham.




8 kommentarer:

 1. Jeg kunne ikke helt lade være med at smile lidt over hundens stunt :) Ved godt det bare er super træls, men din møgkøter er jeg ret sikker på du alligevel ikke kan undvære :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har fuldstændig ret.
   Men i går aftes, da jeg fik øje på den nedlagte, ved jeg ikke helt om jeg ville have indrømmet det.....

   Slet
 2. Hej Ellen, Jeg prøver lige om jeg kan få kontakt med dig her:) Du har lagt din mail adr på min blog Fantast-fabrikken, men jeg kan ikke komme igennem til dig, vil du sende mig en mail, så vi kan finde ud af noget vedr natbordene, eva2049@gmail.com
  Eva

  SvarSlet
 3. Vent nu lige med at aflive hunden, til du har din elskede hjemme igen - selv om jeg godt kan forstå, hvis du lige fik lyst til et hurtigt lille mord :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg overvejede slemt meget at slå indtil flere knuder på ham.
   Men han får lov at overleve, også denne gang.

   Slet
 4. Åhhh ja... De kære hunde. Mon solsikke har rejst sig nu, eller har den måttet opgive?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, den opgiver.
   Den var trukket helt op, og så har jeg prøvet at plante den igen, godt støttet. Den ser bestemt ikke sund ud, men nu får den lidt tid at komme på bedre tanker i....

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...