lørdag den 16. februar 2013

tirsdag var jeg ikke hos tandlægen :-)


- men det var jeg til gengæld 2 gange i mandags, samt en gang onsdag, torsdag og fredag.
Overvejer om jeg skal gå på flydende kost indtil videre.....

Problemet de sidste tre dage har været en midlertidig krone, som har opfattet betegnelsen 'midlertidig' meget bogstaveligt.
Den havde ellers siddet ret godt i omkring ½ år, men blev rykket af i forbindelse med ét af de utallige aftryk, der blev lavet i mandags.
- lige efter jeg havde spurgt om de aldrig rykkede tænder ud af hovedet på folk i forbindelse med at der blev lavet aftryk. Tandlægen sagde (nogenlunde overbevisende) nej til spørgsmålet.
Jeg skulle aldrig have spurgt! 

Lige nu sidder kronen på sin plads (bank, bank, bank). Men jeg tør heller slet ikke overveje at tygge med venstre side foreløbig.

Og omkring det med flydende kost............ 
Det er ikke en mulighed, i hvert fald ikke i morgen, hvor jeg skal på kursus i Hørsholm hos Sif og lære Australsk teknik.
Sif er en fantastisk underviser, og så sørger hun rigtig godt for sine kursister. Hendes forplejning og (især) hendes kager er en drøm! 
Det var lettere at tage på kursus hos hende før, hvor hun boede i Aarhus. Jeg ved stadig ikke, hvordan jeg kan få fragtet min prøve'kage' uskadt hjem med toget............................


8 kommentarer:

 1. Helt utrolig kage du har lavet til tanglægerne!

  Jeg kan ellers dårligt tåle, at høre ordet tandlæge lige nu. Var hos min i torsdags og fik lavet forberedelse til en bro og går med en midlertidig bro nu. Og jeg har simpelthen så ondt i kæben og i tandkødet, at det halve ku være løgn. Jeg skal også have en bro i den anden side, men det skal da vist vare en rum tid inden jeg kaster mig ud i det igen...!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord.
   Og stakkels dig, jeg føler med dig. Det er ikke altid sjovt at være kommet i reparationsalderen!

   Måske er tandlægen bare blevet for glad for mig!!!

   Slet
 2. ØV da og av.
  God tur på kursus. Det lyder rigtig hyggeligt.

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig også rigtig meget til det kursus!

  SvarSlet
 4. Eiiij, har du været på kursus hos Sif?! Hun er da bare helt fantastisk til det der med kager - jeg har kigget med på hendes blog i årevis. Så kan jeg måske lidt bedre forstå dine utroligt flotte tænder på din kage fra forleden dag :-)
  Altså ikke for at forklejne dem - tværtimod ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre desværre desværre er det foreløbig det sidste kursus, Sif har at tilbyde mig.
   Ikke at jeg er udlært, tværtimod! Jeg tror, jeg vil foreslå hende at afholde vedligeholdeseskurser for hendes allermest trofaste fans = mig (og nogle flere).
   Jeg må dog korrigere dig en lillebitte smule: Sif excellerer i de mest utrolige ting med glasur og sprøjtepose. Tænderne på kagen er ren modellering. To forskellige teknikker. Men oså i modelleringen anvender jeg en masse fif, jeg har fået af Sif.

   At hun så også er et dejligt, spændende bekendtskab gør ikke forventningen til dagen mindre, tværtimod!

   Slet
 5. Hej Ellen. Har ikke været på bloggen længe. Kan ikke rigtig komme igang med det.Har en h....... tandpine, så dit indlæg fangede mig straks. ÅHHHH. Håber dine bisser er ok nu. Rigtig godt kagekursus. Hilsen Charlotte.

  SvarSlet
 6. Stakkels dig.
  Jeg har hele vejen igennem det her forløb været forskånet for egentlig tandpine, lykkeligvis. Hele projektet (som efterhånden er over et år gammelt) drejer sig om at få fornyet de 4 store kindtænder (med kroner) før de går i stykker af sig selv.
  Skidebesværligt, ind imellem smertefuldt, men absolut tandpinefrit. Heldigvis!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...