lørdag den 2. februar 2013

Hvor tit sætter du en hundelort i køleskabet?

Aldrig, siger du? 
Mit svar: Du gør det sandsynligvis meget oftere end du tror!


Mit indlæg handler om de her


om de her

Om de her Og om de herHver eneste gang vi bruger en indkøbsvogn risikerer vi - helt bogstaveligt - at vi ad den vej får alverdens tingeltangel med os hjem.

Jeg var lige et smut i den lokale, hvor en far og hans 6-7 årige datter råhyggede med deres indkøb. 
Et dejligt syn, hvis altså ikke tøsen havde stået med sine store beskidte støvler i den indkøbsvogn, som den næste kunde glad og fro fylder op med alverdens madvarer, som fra butikken ryger direkte hjem på køkkenbordet og i køleskabet.
BVADR! - siger jeg bare.

Små nuttede babyer uden løsgående gangfunktion kan jeg til nød acceptere i indkøbsvognen - men jeg bliver gram i hu, når jeg ser store, sølede børn gratte rundt samme sted.


Må hellere slutte med to billeder, der giver godt humør:

Lidt af dagens indkøb

Det dér hvide i øverste billedkant - det er SOLEN, venner!
I dag har vi kyndelmisse, vinterens midterste (og strengeste) dag. Fra nu af går det fremad mod forår, og jeg har selv set de allerførste spirer af løgplanterne titte frem!


14 kommentarer:

 1. Uha, du har så evig ret - vi tænker nok ikke så meget over det i vores hverdag. Men tænk også på STOPknappen i bussen, håndtaget på indkøbsvognen, diverse dørhåndtag - og alle de baktusser vi slæber med os. Alle de undersøgelser der er lavet om folk vasker hænder efter toiletbesøg. Men hvad er det man siger: to pund skidt om året... og spejdere lidt mer! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har (heldigvis) en alder, hvor vi er vokset op med meget mere skidt end de unge tror på i dag. Vi er nok lidt galvaniserede indeni, os fra den tid.
   Jeg har nok bare udvalgt mig en yndlingsaversion!

   Slet
 2. Uha hvor har du ret.

  Jeps, det er bare så skønt at se solen og det nydes i fulde drag.

  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg behøver vist ikke engang ønske dig god weekend tilbage - jeg har allerede konstateret at du har været en tur i nær-himmerrige.
   Sig til, hvis du nogensinde får mod på at spinde hundehår (samojede-). jeg har en (uvillig) leverandør af store mængder!

   Slet
 3. Dette indlæg gav godt nok stof til eftertanke :) Godt man ikke altid ved alt ellers kunne det være svært, at færdes rundt omkring omkring - siger jeg der lider lidt af bakteriefobi ;)
  Jeg har været på gåtur med manden i dag og hold da op et lækkert vejr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja, jeg måtte jo nøjes med at gå med hunden, mens manden pladrer husvant til søs.
   Bakteriefobi eller ej, så kan jeg ikke lide tanken om udestøvler på mit køkkenbord :-(

   Slet
 4. Hehe, kommer nok i modvind her...
  Synes det er for sippet! Der er SÅ mange andre steder og ting, som jeg tænker kan være meget værre. Men som du selv skriver i een af kommentarerne, så er dette nok DIN udvalgte yndlingsaversion! :o) og sådan er vi jo heldigvis så forskellige!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så fuldstændig enig med dig i at vi heldigvis er forskellige.
   Og hurra for det, det er jo det der giver os den enorme mangfoldighed i vores verden.
   Jeg synes rigtig godt om din kommentar, om ikke for andet så fordi jeg elsker at vi kan drøfte tingene!
   Tak for den, og en rigtig god søndag til dig.

   Slet
  2. Tak i lige måde - håber også at solen titter bare lidt frem i dag! :o)

   Slet
 5. I England ser de helst ikke børn i vognene (undtagen i sæderne foran, selvfølgelig, men jeg ser det ærlig talt ikke som det store problem - jeg spiser jo ikke varerne taget direkte fra indkøbsvognen - men du skal da have lov til at beholde din yndlingsaversion ... den vil jeg ikke tage fra dig ;-)
  Derimod synes jeg, det er noget værre svineri, at hundejerne ikke rydder op efter deres hund!

  SvarSlet
 6. Meget illustrativ billedkavalkade. Jeg vil nok tænke mig lidt mere om, inden jeg putter et ikke-plastic-indpakket blomkål i indkøbsvognen næste gang. Er det for øvrigt ikke blevet værre med hundelortene igen efter et stykke tid, hvor ejerne har været bedre til at samle op?

  SvarSlet
 7. Det er ellers dejlig varmt at samle friske hmhm'er op her i kulden ;-D.
  Jeg ved egentlig ikke, om det er blevet værre - kun at sådan nogle bæster drager især børnefodtøj (men åbenbart også højhælede sko)

  SvarSlet
 8. OMG det havde jeg ikke tænkt på. Ellen nu kan jeg slet ikke klare at bruge en indkøbsvogn :) Næste gang jeg skal i Brugsen (eller andre steder), så medbringer jeg min indkøbspose af den slags man klikker på vognen og så kommer mine varer ikke i berøring med kundevognen. Ikke at jeg er total bakterie-angst, mæææn jeg ved at dine billeder nu er ætset på min nethinde ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. De der klikkepå poser er ret geniale. Vi bruger dem i stor stil, men nok mest til campingvognen. De er så gode at have tøjet i ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...