lørdag den 7. marts 2015

Jeg vil ikke røre en finger på min snarlige fødselsdag - så er det sagt!Så på selve dagen har jeg inviteret pensionisten ud at spise en 'romantisk middag for to'. Betalt med et såkaldt oplevelsesgavekort, som jeg fik ved mit jobophør.


Vi er nogle fæ til at få brugt sådan nogen gavekort. Glemmer dem simpelt hen, og pludselig er de alt, alt for gamle. Men nu skal det være!Til gengæld for min manglende opvartningsenergi på selve dagen har vi (skriftligt) inviteret en håndfuld arbejdsduelige folk til at komme på lørdag. 

UDEN gaver, har jeg skrevet, fordi jeg har tænkt mig at udnytte deres kroppe i stedet.


Vi har så mange udendørs små og store hængepartier, vi ikke selv når i bund med.
Nu er jeg spændt på om vennerne har lyst at give en hånd i fælles lag, når jeg nu har lovet dem fortæring hver tredje time (samt hvad de kan drikke undervejs).


Jouw da, de er skam inviterede skriftligt, men kun som B-post. Ellers bliver det for dyr en dag for os.....


Typisk for mig bruger jeg mest tid på at planlægge eftermiddagskaffetraktementet, sidder og savler over den ene svulstige kage efter den anden.
De burde nøjes med tørre kiks og stående kaffe, så arbejdstiden ikke bliver sløset bort!8 kommentarer:

 1. Tillykke med din *snart fødselsdag* med forkælelse for to og sam-arbejdsdag med vennerne. Det vil rykke, når der løftes i fællesskab og det gør det hele noget mere hyggeligt, når der er flere om det, er jeg ret sikker på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - og, oh jubel: vejrudsigten til lørdag ser ud til at være med os!!!

   Slet
 2. Hvor er det en SKØN måde at arrangere det på!! Da vores familie alle bor lidt længere væk er vi ofte sammen i mange timer når vi endelig ses. Og alle (undtaget ungerne selvfølgelig) bliver sådan lidt utålmodige af at sidde dér og vente på det næste måltid!! Man snakker så meget bedre når man laver lidt samtidig.

  Jeg håber, du får en skøn fødselsdag sammen med pensionisten, godt vejr på lørdag (så I også kan få noget udendørs fra hånden) og i øvrigt en fantastisk og effektiv dag sammen med gæsterne!!

  Knus Henriette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.
   Jeg kender kun alt for godt det med utålmodigheden, når man venter på næste servering. Denne gang er vi nødt til at gøre anretning og servering let, så der ikke er behov for timer i køkkenet på lørdag.
   Det er i sig selv et helt spændende koncept, men jeg røber intet før bagefter!

   Slet
 3. Lovlig varsel og indkaldelse til generalforsamling med praktisk dagsorden!
  Tillykke med den kommende fødselsdag, forhåbentligt i godt selskab med festlige (aktive) venner og masser af kaffe og god kage! (kartofler kan man da få hjemme)
  Og en hyggelig tur i byen med manden og gavekortet!

  SvarSlet
  Svar
  1. God idé med 'hjemmekartofler'. Som sagt, planerne er top-secret foreløbig, men de gode ideer gemmes i kukkassen.
   Og tak, også til dig

   Slet
 4. Det er en rigtig god ide - i vores alder kan det godt være svært at finde på ønsker, men en hjælpende hånd kan man altid bruge. God arbejdslyst til alle :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi glæder os til dagen, og til dagen efter, hvor vi kan nyde resultaterne.
   Og vejrudsigten er stadigvæk med os, jubii!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...