torsdag den 12. marts 2015

Heyyy -- No'en der ta'r til Mel'far i morgen?

Jeg gør, og jeg tager manden med. 

Vi stikker simpelthen af hjemmefra, gør vi!Vi har udsat vores arbejdsdag i haven en uge, af flere grunde.

Den ene er at vores bryggers stadig ligner noget der er værre end løgn.......
Huset er sært, skævt og aldeles ikke helt almindeligt. Så selv relativt enkle opgaver kan være næsten håbløse.
Og det bliver ikke lettere med en mand, der med fuld ret (og meget højt) kan synge "I Danmark er jeg født, der har jeg hjemme. Der har jeg ROD osv osv".

Vi kan ikke komme til nogen ting. 
Bryggerset (som er et gennemgangsrum) er blokeret. Vi kan ikke komme op ad vores trappe, der ligger alt muligt og ligger. Den gamle vandvarmer ligger og fylder. Den ekstra vandvarmer ligger og fylder. Ølkasser, hunde- og kattemad, en kasse dit og en kasse dat, kommode, reol - younameit, det er dræbende......

Og dette var så dagens jammertema........Jeg har fået pudset vinduerne, så lidt godt er der da sket. Tænk, sådan nogen kan være helt gennemsigtige!

I morgen løber vi hjemmefra og tager en tur til Middelfart, hvor der skal gramses igennem.
Og bl.a. hilses på min lokale garndealer, Fru Kamp. 
Og på Ribe symaskinelager, som er en skøn forretning.
Og på alle de andre skønne butikker i fristelsernes hule.

Vi er absolut ikke A-mennesker her, så vi kommer nok først til Middelfart over middag.Jeg skal selvfølgelig slet ingenting købe, bare kigge.......


13 kommentarer:

 1. Heeey... Vi står tidligt op, datteren og jeg, så vi kan være der når de åbner! Fru Kamp står, sammen med aaalle de andre garnpusjere, på min skalogsåseliste! Ved ikke, hvornår vi kører igen, vil også til Kolding Storcenter...
  Kender det med at stikke af... da vi renoverede hele huset (næsten) på en gang, stak vi af på freie i en uge i Norge.. Åh, det var tiltrængt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske/måske ikke ses vi....
   Sjovt for os der bor tæt på Kolding at I ligefrem laver udflugt til K. Storcenter.... - selvfølgelig skal I derind. Det er bare os, der er for vant til det!

   Slet
 2. Uha hvor jeg kender det med hjørner og kroge der er fyldt til randen. Fik taget hul på lidt af det i går og regner med at finde gulvet i min carport idag, når resten køres væk. Hav nu en rigtig dejlig tur og jeg glæder mig til at se, hvad du IKKE har købt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. FY Tove, stoler du ikke helt på min standhaftighed? Det gør Finn heller ikke.....
   Om jeg forstår det ;-)

   Slet
 3. Uhh, det lyder slemt med det bryggers. Jeg håber I snart får bund i det - man kan ligefrem mærke den mindre byrde på ens skuldre, når der er blevet fint igen.
  Jeg vaklede VIRKELIG i aftes i beslutningprocessen om jeg skulle eller ikke skulle tage afsted i dag. Eller i morgen ... blevtil sidst enig med mig selv om, at jeg simpelthen er nødt til at vente til næste år - jeg fik lige brugt nogle penge i den lækre patchworkbutik i går, og jeg har oceaner af garn, der skal bruges. Selvdisciplin, sagde hun til sig! Men det ved jeg, at jeg ikke vil have, når jeg først er der. Og ved du hvad? Selv min mand lokker! Vi kører til Sverige i morgen, men han siger, at vi da sagtens kan vente til søndag. Det er altså tarveligt - men selvfølgelig er det sødt af ham :-)
  Skal vi to ikke aftale, at om ikke før, så mødes vi på messen i 2016?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må være en helt sikre nødbremse.
   Jeg håber nu at det skal lykkes os inden da.
   God tur til Sverige - får I forresten nogensinde brugt jeres campingvogn mere?

   Slet
  2. Jeg håber også, at det bliver før ...
   Vi brugte overhovedet ikke campingvognen sidste år, men nu får den en sidste chance i år, hvor vi har planer om at køre højt, højt op i vores elskede Norge. Og englænderne tilbringer hele deres sommerferie i DK, så vi har foreslået dem, at vi sætter vognen en uges tid et eller andet sted efter deres ønske - det var de ikke utilbøjelige til - ungerne ELSKER campinglivet.

   Slet
 4. Hi-hi. Den sang kan min mand (og jeg) også synge med på. Og en gang i mellem flygter vi også fra rodet. Men desværre bliver det ikke i denne weekend. Og jeg har endnu aldrig været på håndarbejdsmesser eller sådan noget- men det kunne jo være en ny flugtrute jeg skulle se på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan du da bare se at komme af sted!
   Der er heldigvis mange 'nødvendige' ting at tage af sted for. Vi bor jo unægtelig i et dejligt land, med mange smukke steder.

   Slet

 5. Det lyder som om du taler mit hjem, dog er det ikke vandvarmere og kattemad der fylder, men derimod papkasser med div. ting ... og så en masse andet der liiiige har fået en *midlertidig* plads.
  God fornøjelse i Middelfart :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, de pap- og plastkasser er der skam også.
   Det går fremad, snart har vi hylder til dem ;-)

   Slet
 6. Glæder mig til at se, hvad du IKKE har købt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahem.......
   For det første glemte jeg at tage pung, penge og dankort med - og jeg havde endda lokket manden med at jeg gav kaffen... - Så den måtte han også betale.
   Han mener selv, han har det hårdt!
   Jeg fik købt lidt. 3 knapper til en Mynthetrøje og så en Geilsktunika (topstykke, i rød) til mig selv. Som jeg har ønsket mig i flere år. Og som sømanden betalte, næsten uden at brokke sig. Han ER sød!!!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...