lørdag den 28. marts 2015

Á propos skilte og billeder på nethinden
Taler vi opvarmning eller hvid slavehandel her?

10 kommentarer:

 1. Oppvarmning!!!! Der følger ikke en fyr med ;-)
  Den slags i forskellige udgaver er ualmindeligt almindelige i mitt land. Her hedder det en badestamp og faktisk er det ret lækkert at sænke sig i sådan et godt opvarmet bad en iskold aften under åben himmel :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har desværre aldrig prøvet det, men kunne bestemt forestille mig at det ville være en skøn oplevelse.
   Jeg får bare aldrig min fyr med på noget så van(d)vittigt!

   Slet
 2. Opvarmning.... men til hvad....?
  Griner....!

  SvarSlet
 3. Åhh - et vildmarkskar er en fantastisk ting!!! Og de kan lejes via nettet. Så står de på en trailer, lige til at stille op, fylde, opvarme (der er indbygget brændeovn til opvarmning af vandet), nyde, tømme og aflevere igen.
  Kæresten og jeg lejede et en nytårsaften, vi var alene med ungerne. Så da børnene var lagt i sent, lavede vi en bakke med rom, cola og masser af isterninger og hoppede i karet. Det var fantastisk at sidde der og snakke det nye år velkommen under åben himmel og de sidste raketter :-)
  Jeg vil ønske for dig, at du en dag får din fyr med på at prøve - og at jeg på et tidspunkt får mulighed for at gentage en juleaften :-)

  Jeg synes ellers ikke, jeg er langsom, men denne gang skulle jeg læse kommentarerne for at forstå, hvad der kunne misforståes :-)
  Kærligst Henriette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder helt fantastisk med sådan en nytårsaften.
   Næste gang kommer jeg og hopper i karret til jer. Men sømanden er nok helt uden for terapeutisk rækkevidde, også i vildmarkskarsammenhæng.
   Han er heldigvis god mod dyrene, så lidt godt er der ved ham <3

   Slet
 4. Jeg kunne ikke engang få John med i Den Blå Lagune, så noget som dette kan jeg vist godt spare mig for overhovedet at prøve ... de mænd, altså - det er nok derfor, der følger en fyr med. Vi skulle næsten prøve, Ellen. Måske kunne vores mænd så finde på at udskifte fyren med sig selv ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver mere og mere overbevist om at vores mænd må være kloner....
   Tage helt til Island uden at hoppe i Den Blå Lagune - det kunne have været Finn. Ikke ti vilde heste ville kunne trække ham ud i det våde element udendørs.
   Men indendørs lader han sig gerne nærmest opløse i badekarret. Underlig mand!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...