fredag den 6. december 2013

Adventskalendergiveawaygaver :-)


Jeg går næppe nogensinde ned på kreativbøger...

På messen i Fredericia fandt jeg bøger som mine, til massive priser. 
Jeg vil nu hellere gøre to af jer glade med dem.

Derfor denne hurtige jule-give-away. Trækkes allerede på søndag, om aftenen omkring kl. 21.
Så kan jeg nemlig (forhåbentlig) nå at få hevet bøgerne i en kuvert (de er ikke så store, vejer kun omkring 200 g hver) og få dem sendt i begyndelsen af næste uge. 
Der er nemlig julestadsforslag i begge bøger.


Ren retro, passer i den grad til hessian på væggene og gul/orange møbler (hessian var det rene gulv-til-loft kradsebræt, ren lykke for en kat) og Bo Bedre på sofabordet. Og 3-ugers vin.


1. bog er fra 1960, handler om alt det, man kan fremstille af metalfolie.
(klik på billederne for at se dem i større format)2. bog er fra 1969 
Jeg hænger ved mine ting, og kan have meget svært ved at skille mig af med dem. Jeg vil derfor gerne føle mig sikker på at de to bøger kommer til gode hjem.

Skriv en kommentar, skriv om du kunne ønske dig begge eller bare én af bøgerne og hvorfor.
Hver begrundet kommentar giver ét lod.
Hvis du så ydermere gør lidt reklame for mig og fortæller om min give-away fordobler jeg dine lodder (jeg er gammel matematiker, kan ikke altid hæmme tendensen til lidt matematisk)

7 kommentarer:

 1. Nu er jeg glad for bøger som dem du lige har vist.
  Den første krea bog jeg købte var :*Juleklip* og senere *Klip*, begge af Gunvor Ask.
  Den bog, af Gunvor Ask som du sætter på højkant, har jeg lånt mange gange på biblioteket.
  *Glitterklip*, kender jeg ikke ret meget til, men har lånt den for mange år siden på biblioteket. Synes at kunne ane mit navn et eller andet sted inde i bogen ( er vældig interesseret i den ).

  Om lidt står den på lidt opdateringer over en kop the, og der vil jeg skrive et par ord om bøgerne her.
  En god weekend til dig :o)

  SvarSlet
 2. Jeg vil rigtig gerne forsøge at få fat i begge bøger. Den med glitterklip ser spændende ud og den kan sikkert også bruges til almindeligt papir og karton. Gunvor Ask har lavet mange fine bøger og jeg er den heldige ejer af et par stykker fra netop hende,men lige denne med papir klip findes ikke i min reol endnu ;) Hvis jeg skal vælge ville det nok være bogen fra Gunvor Ask, fordi hendes bøger er en del af min barndom og ungdom og der er altså noget over hendes ting.
  Mit hjem er bestemt et godt hjem for bøger, her bliver der nemlig passet på dem og de bliver behandlet pænt :)
  Jeg laver et indlæg om din giveaway, selvom jeg ikke er meget for at udbrede budskabet ( jeg vil jo gerne vinde selv), men på den anden side giver det jo dobbelt op på lodder. Du må selv have arbejdet med at regne ud, hvor mange lodder denne kommentar indbringer, men hellere et lod for meget end en for lidt ;)

  SvarSlet
 3. Med saks og papir kan jeg godt huske fra min barndom og biblioteket. Det ser rigtig klassisk ud, og jeg tænkte for nyligt på, at det var længe siden jeg havde klippet. Har nydt at lave små papirklip ala gækkebreve. Det ser lige ud til at der er sager i den, som kan pynte på juletræet. Den kunne jeg bestemt godt tænke mig.
  Linker lige på facebook, selvom det ikke giver ekstra point. Måske kunne det få andre kreative sjæle til at vågne.

  SvarSlet
 4. Hej
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde den nederste bog "Med saks og papir" jeg linker til din give away på min blog.

  SvarSlet
 5. Åh de er så fine de bøger du har. Jeg ville gerne eje dem begge. Men måske mest Gunvor Ask's. Husker hende fra barndommens tv, hvor hun klippede....

  SvarSlet
 6. Jeg deltager ikke i lodtrækningen, men vil da gerne kommentere. (Jeg har bog 2 og behøver ikke flere :-)
  Har været lidt bagud pga. ferien, men nu har jeg fået læst dig op og kan forstå, at du trækker efterlønnen i reelt seks uger ... det er altså også noget af en økonomisk nedtur, man får der; især når de modregner i den pension, man ikke engang nødvendigvis får udbetalt ... hvilket jeg dog valgte at begynde på, nu de alligevel straffer mig, fordi jeg har sørget for at give mig selv en god pension.
  Men intet kan ødelægge glæden ved at stoppe med at arbejde!

  SvarSlet
 7. Det er barndommens minder der vaelter op naar jeg ser de to boeger ( og da saerligt den sidste).Vi klippe/klistrede altid da jeg var lille og jeg proever saa godt jeg kan at baere traditionen videre her i det franske, men uden de flotte modeller bliver det "kun" til de traditionnelle stjerner og flettede hjerter. Kunne bare tage mig sammen til at gaa paa nettet, men der er et eller andet specielt over papir-boeger. Saa hvis jeg kunne faa lov til at vaere heldig, hopper jeg gerne paa Gunvor Ask's bog.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...