tirsdag den 26. november 2013

Hvad er værst -

- at glemme mobilos eller at blive spottet af en fotovogn?

I morges var fotovognen på min rute en køkkenblå VW..

men jeg har også ofte mødt en orange

De to er bestemt ikke noget kønt syn, grimme biler i grimme farver er de.


Så er der mere stil over denne her bordeauxrøde Mercedes, som jeg også af og til er blevet overvåget (men lykkeligvis aldrig blitzet) af.


Billederne er fundet her

Heldigvis er jyder flinke folk, som ikke uden videre accepterer at 'kolleger' kommer i vanskeligheder. 
Langtlyskontakten var flittigt i brug, også i morges, og jeg blev ikke fotograferet.


Jeg advarer også selv de modkørende, når det er. 
Mit bedste stunt i den retning var for flere år siden, hvor det lykkedes mig at advare en større samling oksehudsbeklædte tohjulere. Aldrig har jeg haft så mange venner med rygmærker!

Jeg nyder stadig tanken om de kontrollerende strissere, som til deres store undren ikke fangede en eneste motorcyklist den dag........
De klør sig formentlig stadig i hovedet.


Forresten så jeg gerne alle hurtige motorcyklister knaldet for deres ofte ansélige fartsynder. Hvor vi bor, kan vi høre dem accellerere fra krydset 1½ km væk, og der sjældent nogen af dem der kører under 100 km/t forbi vores markvej. 
Sjovt nok ser vi aldrig kontrol her, hvor vi ellers har en meget velegnet, stategisk vældig godt placeret rasteplads, de kan 'bo' på.
Hvis de stillede sig op der en dag i weekenden (om sommeren) behøvede regeringen ikke snakke så meget om besparelser. Bødekassen ville bugne!


I min efterhånden langvarige karriere som bilist (og de sidste 20 år med 40.000 kørte km om året) har jeg faktisk kun fået to fartbøder, og det er efterhånden 12-13 år siden - med 3 mdr's mellemrum.Efter de to bøder så jeg ikke en fartkontrol i flere år, det er først indenfor det eneste år der er begyndt at ske noget på den front. Mobilos dukkede frem, da jeg var kommet på arbejde. Den var slet ikke glemt. 
Så dagen var reddet.4 kommentarer:

 1. Ved du hvad .. man bestemmer jo selv om man vil betale eller ej. Hvis man overholder fartgrænsen sker der jo ikke noget... og politiet står der altså ikke for at genere os, det er for at redde liv.
  Jeg ved de er glade for at man advarer andre bilister, så sættes farten ned og det er hele formålet
  Undskyld mit opstød men jeg ku´ ik´ la´vær´,.... mor til en betjent og osse midtjyde

  SvarSlet
 2. Og deri har du så evig og fuldstændig ret!
  Jeg er faktisk tilhænger af mere kontrol, også i form af de forhadte "stærekasser". Det er ikke fotofælderne, der er pengemaskiner - det er bilisterne!
  Og fartulykkerne er så inderligt unødvendige.
  Men det vil nu alligevel være ærgerligt at blive hapset på et dårligt foto. Rigtige fotografer er billigere og bedre.

  SvarSlet
 3. Nu er det ikke så mange år siden jeg fik mit kort (5-6 år), men jeg husker stadigvæk et spørgsmål som var omkring hastighed krydret med "du har travlt" - haha gad vide om der var nogen der faldt i?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde lejlighed til at afprøve en teoriprøve (sammen med min kære) for nogle år siden. Vi dunderdumpede i den grad!
   Han har erhvervskort til alt muligt, og jeg kører en forfærdelig masse................. - måske er teoriprøven ikke optimal :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...