mandag den 1. april 2013

Havde aldrig troet, jeg skulle synke så dybt!


Jeg har forsynet komfuret med skånebetræk!

På grund af de tre ballademagere her:
Det er utrolig sjældent at jeg har mulighed for at fange alle tre på ét billede, og endda uden knurre/snerrelyde.

Missemor (liggende på puden) hader "drengene" (de to andre) af godt hjerte - og drengene holder sig bestemt ikke for gode selv, de driller hende.

Til gengæld holder drengene meget af hinanden og optræder ofte (som her) i synkronpositur med tæt sammenslyngede haler..

Bryggersbordet er deres (hundefrie) madsted, køkkenbordet (og komfuret) er adgang strengt forbudt. 

Når jeg er tæt nok på, altså.

Datteren har læst et sted at man kan have held til at lære katte at holde sig fra køkkenbordet ved at spraye det med sæbevand. Det er forsøget værd, for jeg er ærlig talt ikke tilfreds med den kattefærdsel der efterhånden er i det allermest forbudte område i huset.

 Derfor skånebetrækket, i stedet for at spraye komfuret.


8 kommentarer:

 1. Hehe, skåneærmer til komfuret :-D
  Katte skal nok selv bestemme!
  Det er altså også meget at have hele tre katte. Og hund oven i købet ...
  Vi gik fra en kat til to. Og så til 0. Der var kattehår overalt og alle vegne - det blev selv mig for meget, og man kan bestemt ikke påstå, at jeg lider af rengøringsvanvid ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den lidt længeresigtede plan er skam også at få skåret antallet af husdyr noget bastant ned. Missemor er næsten 13 år gammel og har "noget" der vokser sig større og større i halsen....
   Hunden (den overpelsede) er heller ikke ung længere, så med lidt held klarer manden med leen begrænsningen i løbet af nogle år.
   Drengene (hundens bedste legetøj) er endnu ret unge og dødcharmerende! Og sådan som vi bor er det meget godt at have selvgående musefælder, selvom de smider pels.
   Selvforskyldt plage.....

   Slet
 2. Det skånebetræk er altså morsomt.
  Jeg tror ikke på den med sæben. I hvert fald ikke til alle katte. En af vores tidligere katte ELSKEDE, når der blev vasket gulv. Hun tog nærmest tilløb og rutschede rundt om et hjørne til sort moro for os og åbenbart også for hende selv.
  Det er da rigtigt, at katte og rengøringsvanvid er en dårlig kombination, men for os giver kattene så mange glæder, at vi godt kan se gennem fingre med et par kattehår hist og pist. Og potespor på komfuret, men det er altså heller ikke helt nyt mere, og det er kun den ene af vores elsklinger, der kommer på det forbudte bord.
  Tre katte er da ikke mange...

  SvarSlet
  Svar
  1. Efter min erfaring er det største problem med tre katte, at de lærer unoder af hinanden, og drengene er storslemme.
   Den gamle er simpelthen bedre opdraget (dvs. hun går sjældent på bordet mens vi ser på det).
   Den grå Pascal er fuldstændig vild med brød, og går meget målrettet efter det - og han har en rigtig god lugtesans!
   Den orange Alfred er fuldstændig vild med alt, især det spiselige. De to er godt nok svære at styre!!!
   Jeg prøver lidt endnu med sæben. Den ER blevet afprøvet, kunne jeg se i morges. Nu må jeg så se, om den grimme smag virker....
   Med en samojedehund som vores er det ikke nemt at finde kattehårene. Kun i sofaerne.

   Slet
 3. De dyr, de dyr.. er til evig glæde og .....
  Vores kat har respekt for et strit vand fra vandforstøveren. Hun vil gerne ligge på et bord, hun kan godt lide at have overblik. Det afhænger lidt af hvilket bord hun vælger om jeg reagerer eller vender det blinde øje til.

  Sidst vandforstøveren var igang, var da jeg skulle samle et patchwork tæppe. Først ville hun ligge på bagbeklædningen som var fleec, derefter ville hun ligge på selve tæppet mens jeg glattede og glattede. jeg smed hende væk, men hun blev ved at komme igen. tilsidst fik hun et strit vand og satte af fra tæppet, som blev helt krøllet, så jeg måtte starte forfra med at få det til at ligge pænt og glat inden jeg limede lagene sammen. ( manden sad i sin stol og grinede )..

  SvarSlet
 4. Også jeg morer mig over skånebetrækket, for jeg kender godt til det med en kat, der er alle steder. Min kat er en lille hankat på 8 mdr - måske er unge hankatte bare nogle lømler? :-)

  SvarSlet
 5. Skrider de ikke bare i skånebetrækket?
  Jeg er lige gået fra 4 katte til 3 katte (en af de gamle måtte gå til de evige jagtmarker)- og synes måske stadig, at 4 katte er det bedste antal.
  Vores katte går ikke på køkkenbordet - tror jeg ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis de skrider, er de selv ude om det ;-)
   I gamle, gamle dage gjorde mine det heller ikke.
   Men moralen er svækket lidt for hver nytilkommen, desværre.
   Undvære dem? NEJ!!!!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...