mandag den 2. februar 2015

ææævvvvvv......Vi og nogle venner ville have været en tur med Fjordbåden Helene til maj, til et irsk aftenarrangement med Tom Donovan - og så er der udsolgt!

Eller rettere: næsten udsolgt (både i maj og i september). Vi kan stadig få pladser ovenpå, hvor showet kan ses på en skærm. Men det gider vi ikke, vi vil se ham rigtigt!!!!!Så er det da godt, vi kan kompensere med at komme til at se Allan Olsen i stedet, også i maj. De billetter ER sikrede!


4 kommentarer:

 1. You can't win every time ... men kan godt forstå din skuffelse. Var I lige lidt for sløve, eller var der udsolgt på 10 sekunder, som man har hørt om før?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har helt klart været for sløve i optrækket - men at der ligefrem skulle være udsolgt til en halvdyr forestilling med ham havde jeg ikke ventet (selv om han så rigeligt er dyre billetter værd).
   Der er så mange muligheder for at komme til at høre ham gratis.
   Han er så fantastisk dygtig, at han burde optræde på linie med de helt store, men det vil han ikke. Hellere i halvsnuskede værtshuse.

   Slet
 2. Åh Allan Olsen - han er fantastisk - god koncert

  SvarSlet
  Svar
  1. Han var faktisk i vores lokale forsamlingshus for nogle år siden, men desværre lige dagen før vi skulle holde rund fødselsdag samme sted.
   Jeg var ellers tæt på at overveje at aflyse fødselsdagen

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...