lørdag den 9. august 2014

Hundini, udbryderpotebæreren


Vores søde hund er bestemt ikke den mest velopdragne, så er det sagt. Vi er nok heller ikke de bedste hundeejere, men vi holder alle meget af hinanden trods diverse mangler.

Er han ude uden line eller hegn, kan vi råbe, skrige, kalde og skabe os alt det vi lyster. 
Det kan umuligt være ham, vi forsøger at kalde til os. Hvorfor skulle han også lige være nødt til at komme, når kattene slipper af sted med at være åbenlyst ganske og totalt ligeglade?Så 'køteren' er altid i snor eller bag hegn. 
Faktisk har vi det meste af indhegnet med vildthegn, så han kan nyde en slags fri tilværelse. Områdets suverænt største hundegård. 
Og når man bare er ihaven, er der ingen problemer med at komme, når mor kalder.Han kommer altid tordnende!

Han er gammel og fjoller ikke så meget omkring mere. Var egentlig næsten holdt op med at grave, men er her i sommerens løb nogle gange kommet ind med totalsorte ben.

Nå ja, han har vel genoptaget sin gamle hobby. Hvor sødt..... Da det blev sandalsæson måtte jeg ud og købe nye sandaler. Den ene af de gamle har jeg stadig ikke fundet...

Ude i haven finder vi af og til nogle ejendommeligheder. En handske. Et nøgle bindesnor. Endnu en handske.
Vi ved ikke, hvor meget der er gravet ned, især ikke hvor min sandal er parkeret.


Man har sandelig kun glæder og fornøjelser ved at have sig en hund.

Men så var det lige forleden aften at der ingen hund kom, selv om jeg både piftede og kaldte. 

I n g e n hund......

Så jeg gik på jagt i omegnen, og fandt til slut en ret slukøret fyr i juletræsmandens indhegning med nordmannsgraner.

Han har forceret ikke mindre end to solide hegn for at komme så vidt...Næste dags eftersøgning afslørede dette meget effektive hul under hegnet i den mest ubevogtede del af haven. Et ret stort og tilsyneladende ret benyttet udgravet hul.

Møgkøter! Det kostede ham nogle dage uden haveadgang.


Hullet er i dag blevet lukket, med to stænger og en frygtelig masse kvas, så nu håber vi havehegnet er effektivt igen. Det er et større arbejde at se det efter (på grund af buskads) men det er klart et presserende projekt.Nogle dage uden haveadgang? 
Jo, for jeg var travlt optaget (haven er mit område), skulle strikke svøb færdigt til den snart kommende verdensborger og fødselsdagsgavetrøjen færdig til Villads, som i dag fyldte tre år.


Det kostede faktisk lidt over en uge, hvor jeg næsten bare strikkede. Se bare resultatet:


Til gengæld blev jeg ikke ædt af hvepse i den uge. Hvepse og jeg har et ualmindelig anstrengt forhold til hinanden (især jeg)!


8 kommentarer:

 1. Du har sgu da vel ikke (sorry ...) fabrikeret dette skotske svøb plus en sweater på bare en uge???!!!
  Jeg er flere uger om at strikke dette sjal/svøb - som i øvrigt er superflot - C har fået et, og så har jeg også strikket til det to af mine niecer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, nej da. Trøjen er strikket i løbet af en uge, svøbet har været længe undervejs. Længe, bl.a. fordi det ikke var egnet som bilstrikketøj.

   Når jeg ofte får flashet flere creationer ad gangen hænger det sammen med at jeg normalt aldrig offentliggør billeder før modtageren har set værket. Nogen skal være først!

   Slet
 2. En herlig hund du har, omend det nok er temmelig besværligt at holde den inden for hegnet. Og hvor er det smukke gaver du har lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.
   Det værste med hunden var nu dengang vi måtte indse, at han ALDRIG ville blive en hund vi kunne lade løbe frit. Det var en nedtur!
   Det andet værste var at han var så urimelig længe om at blive bare nogenlunde renlig indendøre. Men han kan jo ret beset ikke gøre for at han er født et sted hvor slag af hundehvalpe var vigtigere end socialisering af dem.

   Slet
 3. Nåhhh Niki da...udbryderkonge. De hunde har vi mange glæder af og så meget andet. Lige nu er det hårdt at være luna + ejer. Hun er i løbetid og jeg kan på ingen måde trave hende træt. Tror skisme ogs at hunde-pige-barnet er påvirket rent mentalt og fysisk, for hun er langt fra sig selv. Glæder mig til hverdagen igen.
  Hold da op hvor har du haft travlt med strikkepindene. Flotte ting du har lavet. De kan da kun skabe glæde

  SvarSlet
  Svar
  1. De har skabt stor glæde, heldigvis.
   Vi går jo og tæller nedad og nedad nu. Villads kom (uprovokeret) i uge 37 og nu er hun i uge 38.....

   Slet
 4. Ja hvor der er vilje er der vej ;)
  Fine ting du har strikket - du har da haft turbo på pindende til traktortrøjen. Jeg synes det er så sød en model.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og ja, strikkepindene var næsten helt bløde til sidst, men de havde heller ikke hvilet ret meget.
   Så nu strikker jeg bare ikke-presserende ting et stykke tid, tror jeg....

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...