lørdag den 13. februar 2016

Hvilke linier!
Sådan ser begyndelsen på ca fem dages græsenkestand ud:

Billedet illustrerer ca tre timers sejlads. Ikke just speedbådtempo...Målet er en havn i Skotland, lige under Edinburgh på kortet herunder. 

Vi kloge landkrabber kan jo nemt se at vejen til Edinburghområdet selvfølgelig er en ret linie tværs over Nordsøen.

De, der kalder sig professionelle søfolk har en anden mening om den sag. 
Turen skal sejles kystnært hele vejen, ned langs Jylland, Tyskland og lidt Holland, tværs over Kanalen og op langs England....

Laaaaaang tur, og med ekstra styrmand på vikarbasis.

MIN styrmand!Jeg og Nils tog til Thyborøn og afleverede den dejlige. Det var det skønneste vejr at køre i.Vi kørte vest om Skjern over Skjern enge og fik taget billedet, jeg ikke fik taget på vores Ringkøbingtur.
Billedet af rastepladsen, hvor kun svanerne syntes at have lyst til en bid frokost.


Herhjemme begynder det heldigvis at se mere grønt ud. Omsider....

4 kommentarer:

 1. Jeg håber du klarer din græsenkestand uden at vansmægte for meget :-)
  Engang jeg boede i Edinburgh, vidste vores B&B-værtinde ikke, hvor Danmark lå! Da jeg fortalte hende, at vi var naboer - at DK lå lige derovre på den anden side af vandet, troede hun, jeg var bindegal :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er jo ikke længere end at vikingerne jævnligt lige snuppede turen....
   Det er lidt sjovt med det græsenkeri. Lige så meget jeg hadede hvert øjeblik dengang han fast var hjemmefra mere end det halve af vores liv sammen, lige så meget har jeg det helt fint med at han snupper et vikariat fra tid til anden.
   En af de store forskelle er netop at han ikke SKAL afsted uanset hvordan det passer ind i aftaler osv.
   De ville gerne have haft ham til at påmønstre allerede i går, men den gik ikke - vi havde nemlig en bowlingaftale med nogle venner. Det er fed luksus at han bare kan sige nej!

   Slet
 2. Der er vel noget "ferie" over at have huset for sig selv en tid... især når man er sammen til hverdag. Da vi gik på arbejde var vi jo ikke nær så meget sammen...
  Når det er sagt, så har jeg nu altid haft et stort behov for "mig-tid" Jeg nød når manden havde vagt og ungerne lagt i seng. Fred og ro og tid til at tænke!
  Nu er der dømt alene-hjemme, når manden er til Husflid eller ude og fiske...Faktisk måtte han godt tage ud og fiske lidt oftere...
  God frivagt.. med plads til alt muligt andet end det vanlige!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har aldrig være ked af at være alene hjemme, tværtimod.
   Men jeg var altid ked af al den tid, vi ikke havde sammen. Og ked af alle de gange, hvor jeg måtte tage alene til det ene eller det andet, fordi han var på søen. Søfolk kan ikke lige bytte en vagt!
   Når man (som vi) har mødt hinanden sent, skal hvert minut sammen helst udnyttes!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...