torsdag den 14. marts 2013

Man har et standpunkt (fnis)....

Jeg får mit nye komfur på mandag, YES!

Og I får lige en (formodentlig) tyrkflej fra Kvickly at vågne på:





Hvem husker det komfur, jeg nedgjorde som gammeldags og ufikst her
Det blev sådan set den model, vi valgte, muarhahahahaaha!
Et Voss, MED knapper, UDEN fingertouch.

Jamen hvad gik der da af den gamle her, er Kragen blevet til en skade - måske endda en hjerneskade? Demens?
Accepterer jeg virkelig at skulle anvende tandbørste, vatpinde og piberensere til komfurrengøring i al fremtid? 
Det er da det rene pip!!!!!

Jeg kan forklare valget: 
Knapperne trykkes ind, når de ikke anvendes, så fronten af komfuret bliver helt flad (Ikke noget særlig overbevisende argument....).

Overbevisende, det rene HEUREKA var til gengæld, at knapperne let trækkes helt af, og dermed er mulige at holde pæne med et minimum af indsats (måske endda i opvaskemaskinen? Der er et punkt, jeg skal have nærlæst i brugsanvisningen!!!).

Stort ovnrum, jævn varmefordeling, ægte varmluft - nøj, nu skal der laves jævnt bagte kager ;-P


8 kommentarer:

  1. Til lykke med det! Vores er også et Voss, af en anden model, men også med knapper, der kan trykkes ind. De er for resten også trykket ind, når pladen anvendes - det er kun, når der skal ændres på temperaturen, at de er trykket ud - så der bliver ikke meget at gøre rent.
    Vi vil aldrig have andet end induktion. Det eneste, vi ikke har fundet ud af, er at lave er risengrød. Vi plejer at sætte grøden i høkasse, men kan ikke finde ud af, hvordan den skal sættes i kog først. Enten brænder den på (i høkassen, altså) eller også bliver den ikke kogt.

    SvarSlet
  2. Jeg koger først vand, så putter jeg risene i, og så 'fortynderr' jeg grøden med mælk hen ad vejen, til den bliver 'rigtig'.
    Men det er rigtigt, jeg pleje at udnytte en masse eftervarme.
    Der må forskes, risengrød kan man ikke undvære!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det ligner vores opskrift. Hvis du når frem til et godt resultat, offentliggør du det vel? Som det er nu, har vi opgivet høkassen, så det er bare om at røre og røre..og røre...og...Vi får ikke risengrød så tit mere :-(

      Slet
    2. Helt enig. Det problem må vi have løst!
      Hvordan skal vi ellers få (om ikke andet) vores julemad????

      Slet
  3. Tillykke med jeres nye komfur ... det ligner nu godt nok til forveksling det ikke-induktionskomfur vi har, hvor knapperne også kan trykkes ind.
    Risengrød: Kom risen i den kolde mælk. Rør indtil det kommer i kog og rør i det i 10 minutter under omrøring, mens det småkoger. Pak gryden ind i et stort håndklæde (mest for sengens skyld ...), sæt den ind i sengen og put den godt under dynen. Efter 3-4 timer er det fuldstændig mørt. Og ikke brændt på ...

    SvarSlet
    Svar
    1. Den metode brugte jeg før i tiden.
      Opgav den, vist egentlig mest fordi jeg var bange for at kattene ville vælte gryden i sådan en lun og dejlig seng ;-). Men selvfølgelig, vi har jo døre der evt. kunne lukkes så længe.....................

      Slet
    2. Eller man kunne jo også købe en rigtig høkasse.
      Den kan man også lave de dejligste simmer retter i.
      Se www.høkassen.dk

      Slet
    3. Det er desværre den metode, der ikke du'r med vores komfur...

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...